Disclaimer

U bent niet ingelogd !
Meld je aan met je account om hier je bericht te lezen.
U wilt zich Aanmelden of Registreren?

Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

OnthoudenWachtwoord vergeten?

Registreer nu!
Hoofdmenu

1px
Disclaimer van Grangerwebdesign & Webhosting Disclaimer
Grangerwebdesign spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Grangerwebdesign behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Grangerwebdesign geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan.

Ook kan Grangerwebdesign geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van - of fouten of vertraging in - het verstrekken van informatie.

Grangerwebdesign garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Grangerwebdesign aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.


image
| Terug TerugZoeken
Bel me terug
Laat u terug bellen
Offerte aanvraag
Offerte aanvragen
Wat zoek U?
Onze Diensten

 
@ 2001-2010 Grangerwebdesign Project
Disclaimer