Webhosting

U bent niet ingelogd !
Meld je aan met je account om hier je bericht te lezen.
U wilt zich Aanmelden of Registreren?

Inloggen
Gebruikersnaam:

Wachtwoord:

OnthoudenWachtwoord vergeten?

Registreer nu!
Hoofdmenu

1px
Domeinnaam verhuizen Domeinnaam verhuizen

Hoe verhuist u uw domeinnaam
Uw domeinnaam verhuizen naar Grangerwebdesign, een goed idee! Wat moet u doen om uw domeinnaam te verhuizen? Hier vindt u een algemene uitleg over het verhuizen van domeinnamen.

Een verhuizing aanvragen
Om de verhuizing van de domeinnaam in gang te zetten dient u eerst de aanvraag voor verhuizing in te dienen bij Grangerwebdesign. Dit kunt u eenvoudig doen door op het bestel nu te klikken. U ontvangt van ons dan alle benodigde documenten om de domeinnaam te kunnen verhuizen. Voor de verhuizing van een domeinnaam worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Huidige provider informeren over de verhuizing
Na het indienen van de aanvraag dient u de huidige provider op de hoogte te stellen van de verhuizing. Iedere hosting provider heeft hiervoor zijn eigen proces. U dient contact op te nemen met uw huidige provider en te melden dat u gaat verhuizen naar Grangerwebdesign.

Domein unlock en transferkey
Belangrijk bij domeinnaam verhuizing. De meeste domeinnamen dienen door de huidige provider te worden ‘unlocked’ en u dient van de huidige provider een ‘transferkey’ te ontvangen. Met deze ‘transferkey’ kan de domeinnaam worden verhuisd.

U ontvangt van een verhuizing altijd een e-mail op het e-mail adres dat is gebruikt voor de registratie. Leest u deze e-mail aandachtig door. Soms dient u de verhuizing nogmaals te bevestigen.

Wilt u weten welk e-mail adres is gebruikt tijdens de initiële aanvraag van de domeinnaam dan kunt u hier de zogenaamde WHOIS gegevens controleren. Mocht u geen toegang meer hebben tot deze e-mail neemt u dan contact op met onze administratie.

Voor een .nl domeinnaam verhuizing hoeft u niet expliciet toegang te hebben tot het e-mail adres. Tevens is voor een .nl verhuizing geen ‘transferkey’ nodig en deze hoeft ook niet te worden ‘unlocked’.

Nieuwe instellingen doorvoeren
Nadat uw verhuizing is bevestigd kunt u uw nieuwe instellingen op uw computer doorvoeren. Voor hulp met het instellen van e-mail en FTP kunt u op de helpdesk pagina’s van Grangerwebdesign terecht. Bij een goede verhuizing gaat er nooit e-mail verloren. Tevens kan een domeinnaam worden verhuist zonder dat een website ‘downtime’ heeft.

5 weetjes bij domeinnaam verhuizing
1. Een domeinnaam al binnen 48 uur verhuisd kan zijn.
2. Een website altijd bereikbaar kan zijn tijdens een verhuizing.
3. Er nooit e-mail verloren gaat wanneer u een domeinnaam verhuist.
4. Het verhuizen van een domein geen extra kosten met zich meebrengt.
5. Een .nl domeinnaam dient minimaal 60 dagen bij een provider geregistreerd te zijn.
image
| Vorige Vorige
Wat is DNS?
Domain Name System staat voor het naamgevings systeem dat op het internet wordt gebruikt voor domeinnamen.
Unlocken van een domeinnaam.
Een domeinnaam wordt door uw provider vastgezet zodat deze niet zomaar kan worden wegverhuisd. Grangerwebdesign kan een domeinnaam niet verhuizen zonder toestemming van de huidige provider.
Wat is ISAPI rewrite
Dit is een module waarmee URL's en domeinen kunnen worden gemanipuleerd.
Wat is PHP
PHP staat voor Hypertext Preprocessor en is een open-source server-side scripttaal.
Wat is ASP
ASP is ontwikkeld door Microsofts en staat voor Active Server Page.Zoeken
Bel me terug
Laat u terug bellen
Offerte aanvraag
Offerte aanvragen
Wat zoek U?
Onze Diensten

 
@ 2001-2010 Grangerwebdesign Project
Webhosting